Ohjeet pelitapahtumiin

Ottelutapahtuman vierasjoukkueen ohjeet

Päivitetty 11.9.21


Tervetuloa pelaamaan Korsoon!


Korson Kunnon ottelut pelataan kahdella koululla:

Koivukylän koulu, Kustaantie 10, Vantaa

Ruusuvuoren koulu, Kisatie 21, Vantaa

Alueen kouluremonttien vuoksi käytössä on osassa otteluissa kentältään pienempi ja heikommin varusteltu Ruusuvuoren sali.


Pysäköinti

Molempien koulujen yhteydessä on tilava parkkipaikka.


Hallille saapuminen

Joukkueen tulee saapua kouluille vasta lähellä pelin alkamisaikaa. Suosittelemme lämmittelyä ulkona, koulujen piha-alueet sopivat siihen mainiosti. Saliin pääsee parikymmentä minuuttia ennen pelin alkua.


Pukuhuoneet ja kenttä

Vain ottelutapahtumaan osallistuvat saavat tulla kentälle tai pukuhuoneisiin. 

Kummassakin koulussa on vierasjoukkueelle varattu lähinnä ulko-ovea oleva pukuhuone. Toivomme, että pukuhuone jätetään käytön jälkeen siistiksi (roskat roskiin jne.).


Peliryhmien erillään pitäminen

Peliryhmät tulee pitää mahdollisuuksien mukaan erillään. Sisään voi tulla vasta, kun edellinen ryhmä on poistunut sali- ja pukuhuonetiloista.


Maksimiyleisömäärät

Ruusuvuoren koulu: max. 8 kotijoukkueen ja 8 vierasjoukkueen kannattajaa. 

Koivukylän koulu: max. 25 vierasjoukkueen ja 25 kotijoukkueen kannattajaa


Mikäli maksimiyleisömäärä uhkaa ylittyä, KorsKun toimihenkilöillä, valmentajilla ja joukkueenjohtajilla on oikeus määrätä katsojia vähennettäväksi, tasapuolisesti joukkueiden ja pelaajien kannustajien määrän suhteen. Mikäli vähennystoimenpiteistä ei päästä yhteisymmärrykseen, ottelu voidaan määrätä pelattavaksi ilman katsojia.


Kannustaminen peleissä

Juniorikoripalloon keskittyvänä seurana rohkaisemme pelitapahtumiin osallistuvaa yleisöä kannustamaan omaa joukkuetta reilussa urheiluhengessä.

Akustisista syistä pelikouluillamme ei voi käyttää kannustamisen tukena rumpuja, torvia, räikkiä tai muita ääntä tuottavia soittimia.


Hygienia ja koronaturvallisuus

Osallistujia pyydetään huolehtimaan käsihygieniasta ja pitämään tarkoituksenmukaisia turvavälejä. Pelejä seuraamaan voi tulla vain terveenä.


Kaikki yli 12 vuotta täyttäneet käyttävät kasvomaskia muutoin kuin urheilusuorituksen aikana, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle.