Ohjeet pelitapahtumiin

Ottelutapahtuman vierasjoukkueen ohjeet

Päivitetty 15.1.22


Tervetuloa pelaamaan Korsoon!


Korson Kunnon ottelut pelataan pääosin kahdella koululla:

Koivukylän koulu, Kustaantie 10, Vantaa

Ruusuvuoren koulu, Kisatie 21, Vantaa

Alueen kouluremonttien vuoksi käytössä on osassa otteluissa kentältään pienempi ja heikommin varusteltu Ruusuvuoren sali.

16-vuotiaiden SM-sarjaa pelataan mm. Lumon monitoimikeskuksessa, Urpiaisentie 14.


Koronarajoitukset

Lasten ja nuorten urheiluharrastukset voivat Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä jatkua.  Tilojen käyttöön liittyy kuitenkin Vantaalla rajoituksia.

Vantaan kaupungin tiloissa pelattavissa pelitapahtumissa ei voi tällä hetkellä olla lainkaan yleisöä. Muissa kunnissa pelattavissa otteluissa noudatetaan kunkin kaupungin ohjeistusta.

Pelipaikoilla tarkastetaan koronapassi yli 16-vuotiailta.

Suosittelemme vahvasti, että yli 12-vuotiaat pelaajat, valmentajat ja toimitsijat käyttävät maskia muuten paitsi urheilusuorituksen aikana.


Pysäköinti

Molempien koulujen yhteydessä on tilava parkkipaikka. Lumon lähistöllä on pysäköintihalli.


Peliin saapuminen

Joukkueen tulee saapua kouluille vasta lähellä pelin alkamisaikaa. Suosittelemme lämmittelyä ulkona, koulujen piha-alueet sopivat siihen mainiosti. Saliin pääsee parikymmentä minuuttia ennen pelin alkua.


Pukuhuoneet ja kenttä

Vain ottelutapahtumaan osallistuvat saavat tulla kentälle tai pukuhuoneisiin. 

Kummassakin koulussa on vierasjoukkueelle varattu lähinnä ulko-ovea oleva pukuhuone. Toivomme, että pukuhuone jätetään käytön jälkeen siistiksi (roskat roskiin jne.).

Lumossa pukuhuone määritellään erikseen.


Peliryhmien erillään pitäminen

Peliryhmät tulee pitää mahdollisuuksien mukaan erillään. Sisään voi tulla vasta, kun edellinen ryhmä on poistunut sali- ja pukuhuonetiloista.


Maksimiyleisömäärät

Tällä hetkellä Vantaalla pelattaviin otteluihin ei oteta lainkaan yleisöä.


Kannustaminen peleissä

Juniorikoripalloon keskittyvänä seurana rohkaisemme pelitapahtumiin osallistuvaa yleisöä kannustamaan omaa joukkuetta reilussa urheiluhengessä.

Akustisista syistä pelikouluillamme ei voi käyttää kannustamisen tukena rumpuja, torvia, räikkiä tai muita ääntä tuottavia soittimia.