Kesäduuni OP:n piikkiin

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin-kampanjassa. Kesätöitä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori (vuonna 2023 15 vuotta täyttävät). Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa (5.-16.6. tai 31.7.-9.8.).  Haemme kesäleireille yhteensä kolmea (3) apuohjaajaa.

Mitä?

Kesäleirin apuohjaajat huolehtivat yhdessä seuran vastuuvalmentajan kanssa, että kaikilla leiriläisillä on hauskaa ja leiristä jää unohtumattomia muistoja. Työpäivä koostuu erilaisista liikunnallisista valmennustehtävistä koripallokentällä ja koulun kentällä. Tavoitteena on saada leiriläiset innostumaan koripallosta ja liikunnasta. Toimit osana valmennustiimiä ja sinulla on mahdollisuus saada arvokasta kokemusta työelämästä. Pärjätäksesi apuohjaajana odotamme sinulla olevan omaa koripallotaustaa. Aiempaa valmennuskokemusta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Toivomme, että olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja onnistut innostamaan lapsia.

Miten haen?

Laitathan meille hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta 14.4. mennessä. Määräajan jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida haussa. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja omasta koripallotaustastasi. Kutsumme sopivat hakijat hakuajan päätyttyä toiminnalliseen haastatteluun.