Jäsenhuone|TyöhuoneAnkkis-tulokset 2013

Ajankohtaista

Tervetuloa juoksemaan koko perheen voimin! Ilmoittautuminen Ankkapuistossa (3.silta) 17:30 alkaen. Ankkis-maastojen palkinnot jaetaan maanantaina 23.5. klo 18 Lumon lukiotorilla (2. krs).
Korson Kunto, järjestää liikunnallisen päiväleirin alakoulu- ja eskari-ikäisille. Ohjelmassa on paitsi koripalloa, myös paljon muuta liikuntaa ulkona ja sisällä.
KEVÄTKOKOUS
Hyvää Uutta Vuotta 2016 kaikille KorsKulaisille!
TIEDOTE (7.11.2015) Ensi tiistaina 10.11. ei ole matalien korien kerhoa Ruusuvuoren koululla (salissa koulun vanhempainilta).
Tällä kaudella B- ja A-ikäisten korkeimmalla sarjatasolla eli SM-sarjoissa pelaa ainakin 5 Korson Kunnon kasvattia, kun Helmi Basket ja TikS/HyPo lunastivat SM-sarjapaikan B-tyttöjen karsintaturnauksessa 4.-5.10. Helmi Basket:n joukkueessa kunnostautuivat Carolina Kert, Vilma Juvonen ja Sandeep Singh. TikS/HyPo:n joukkueessa pelasi niin ikään KorsKu:sta lähtöisin oleva Sofia Edelman. A-tyttöjen SM-karsinnoissa Helmi Basketin kaksi joukkuetta olivat viikkoa aikaisemmin täysin ylivoimaisia ja pääsivät molemmat kirkkaasti SM-sarjaan. Korson Kunnon kasvatti, Venla Varis, pelaa Helmi Basket:n joukkueissa A-tyttöjen SM-sarjan lisäksi myös Naisten 1. divisioonaa ja EYBL:ä eli Itä-Euroopaan junioriliigaa.
TIEDOTE (05.10.2015) Huomenna 6.10. tiistain matalien korien kerhovuoro Ruusuvuoren koululla klo 17-18:30 on peruttu, koska sali on koulun käytössä. Ensi viikolla taas kerho normaalisti.
Käy tykkäämässä ja seuraa ilmoittelua myös FB:ssä
Uudet Ryhmät Vierumäen koululla 2.9. alkaen
RSS ATOM